ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα education-philology.com, το υλικό της οποίας αποτελεί καρπό πολυετούς προσπάθειας κι ενασχόλησης με τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων στο Λύκειο.

Ξεκινώντας το στήσιμο της ιστοσελίδας, αποφάσισα να διατηρήσω τον παλιό μου ιστοχώρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://philology-online.gr, καθώς και την ιστοσελίδα https://nomothesia4school.wordpress.com, στην οποία είμαι διαχειριστής. Μπορείτε λοιπόν να ανατρέξετε στο υλικό και αυτών των ηλεκτρονικών διευθύνσεων.

Η education-philology.com είναι μία φρέσκια πρόταση διαδικτυακής πλοήγησης. Στα περιεχόμενά της θα βρείτε φιλολογικές εργασίες από τη διδασκαλία των αντίστοιχων μαθημάτων στο δημόσιο σχολείο, ελεύθερο λογισμικό, εκπαιδευτική αρθρογραφία, αλλά και βασική νομοθεσία για την ελληνική εκπαίδευση. Επίσης, μπορείτε να ανατρέξετε σε υλικό σχετικό με τα φοιτητικά μου χρόνια, αλλά και να παρακολουθήσετε video από το δικτυακό μου κανάλι στο YouTube.

Όλο το περιεχόμενο της education-philology, αλλά και των άλλων ιστοχώρων που διαχειρίζομαι είναι ελεύθερα προσβάσιμο και αυτό γιατί πιστεύω ότι η γνώση, όση κι αν διαθέτει κάποιος, δεν είναι αποκλειστικό του προνόμιο και πρέπει να μοιράζεται με διάθεση και προθυμία.

Σας εύχομαι καλή πλοήγηση και περιμένω τα σχόλιά σας μέσω της παρακάτω φόρμας ή στα mail@education-philology.com και sapiens@sch.gr 

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας

Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης

ΠΕ02 Φιλόλογος

Γράψτε παρακάτω τις παρατηρήσεις σας ή βοηθήστε μας να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις